Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Τηγανιά Κοτόπουλο με Λαχανικά

Για 2 άτομα

Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου, σε κύβους
1 πιπεριά φλωρίνης, σε στικάκια
1 πιπεριά πράσινη, σε στικάκια
1 καρότο, σε στικάκια
1/2 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
ελαιόλαδο
χυμό από 1/2 λεμόνι
ρίγανη, κατά προτίμηση φρέσκια
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να καλυφτεί ο πάτος. Ζεσταίνουμε το λάδι καλά και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα καρότα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Προσθέτουμε τις πιπεριές, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τη ρίγανη και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου