Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Τσίλι Sauce


Chili SauceΓια 4 άτομα

Υλικά
1 ντομάτα, στον τρίφτη
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1/2 φλ. πιπεριές ψιλοκομμένες, διάφορα χρώματα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
ελαιόλαδο
1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι, βάζουμε ελαιόλαδο να καλυφθεί ο πάτος και σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο και την πάστα ντομάτας και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την ντομάτα, τις πιπεριές και το τσίλι, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε να μειωθεί η σάλτσα στο μισό.
Περνάμε τη σάλτσα από ένα τρυπητό. Αν χρειαστεί την βράζουμε λίγο ακόμα να δέσει.

Σερβίρεται με nachos.

Καλή όρεξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου