Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Καραμελωμένα Φρούτα με Γιαούρτι

Για 2 άτομα

Υλικά
2 μπανάνες, σε μεγάλα κομμάτια
1 αχλάδι, κομμένο στα 4
1 μήλο, σε χοντρούς κύβους
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
1 πρέζα κόλιανδρο, σε σκόνη
1/2 λεμόνι, χυμό και ξύσμα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση
Σε τηγάνι προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να δέσουν τα υγρά, χωρίς να χάσουν το σχήμα τους τα φρούτα.
Τα σερβίρουμε ζεστά επάνω σε γιαούρτι. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότο ή με ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

Καλή όρεξη!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου