Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Ταρτάρ Sause

Tartare SauceΓια 4-6 άτομα

Υλικά
6 κ. σ. μαγιονέζα
7-10 αγγουράκια τουρσί, περασμένα στον τρίφτη
1 κ. γλ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
1 κ. σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
κρόκος 1 βραστού αβγού, καλά τριμμένος
1/2 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
Αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
Συνοδεύει αλλαντικά, κρεατικά, καπνιστά, ψητά & ψάρια.

Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου